Telefoon: 074 785 02 05 / 06 33 701 244 E-mail: info@sjamaanhengelo.nl

Wat zijn de mogelijkheden?

Een sessie kan verschillende vormen hebben, afhankelijk van de vraag en de situatie van degene die komt.

Er zijn meerdere mogelijkheden; hieronder een paar voorbeelden. We bespreken waar je behoefte aan hebt en wat de vragen zijn.
Voorafgaand aan elke sessie vertel ik je altijd uitgebreid wat er precies gebeurt en hoe alles in zijn werk gaat. Naderhand doe ik verslag wat er gezien en gedaan is. 

Medium-sessie

Dit is één sessie waarbij ik als medium fungeer voor een van mijn wijze spirit-helpers, i.c. een oude Indiaan. Bij deze sessie draag ik mijn sjamanentenue, mantel, bedekking voor mijn gezicht en hoofd, er zijn speciale rituele attributen die voor mij en jou belangrijk zijn en de offers worden klaargezet. Bij deze sessie ga ik in trance. Je kunt zelf vragen stellen aan de Indiaan, met hem communiceren en alles overleggen wat je wilt. Hij legt veel zaken uit aan de hand van beelden uit de natuur. Aan het einde van deze sessie breng je de offers.
Lees meer over een medium-sessie
Praktisch: 24 uur voor en na de sessie geen alcohol of drugs; graag een bloem en een lintje meenemen.

Krachtsessie

Deze sessie geeft zoveel duidelijkheid dat je daar heel lang mee verder kunt en ook begrijpt wat je te doen staat of welke vorm van healing voor jou geschikt is. Tijdens de krachtsessie zal ik voor je "reizen" en via jouw en mijn gidsen een aantal gebieden nagaan. Je hoeft zelf niets te doen, alleen ontspannen te liggen.
De volgende onderdelen worden in deze sessie gedaan: (klik door voor meer info)

Je kunt je vragen van te voren doorgeven.  Deze sessie neemt in totaal 4 uur in totaal in beslag en geeft heel veel duidelijkheid in allerlei opzichten. 
Praktisch
: 24 uur van te voren en naderhand geen alcohol of drugs; het financiële deel in een envelop, een bloem, iets kleins eetbaars en een lintje meenemen.

Vloeken

Een vervloeking kan een enorm zware last op je schouders en vaak ook op die van je familie zijn. Het uit zich in een enorme hoeveelheid nare gebeurtenissen in je leven waar geen einde aan lijkt te komen. Het lijkt alsof je gebukt gaat onder een last en er niet vanaf kunt komen. Het is zinvol om mij te vragen te "reizen" naar het punt waar dit begonnen is. Ik kijk voor je wat er gebeurd is, wat de reden is dat deze vervloeking ontstaan is en zorg ervoor dat die terug gedraaid kan worden zodat je vrij bent om te ademen en te leven.


Overledenen

Een overlijden is in mijn ogen niets anders dan een overgang naar een volgende fase. Zoals er ook zoveel zijn in je leven hier op aarde! Verhuizing, andere baan, overgang naar andere leeftijdsfase enz.
Het is mogelijk om te zien of overledenen goed zijn overgegaan naar de plaats waar zij naar toe moeten en niet per ongeluk zijn blijven hangen. Het verdriet van nabestaanden kan er toe bijdragen dat overledenen niet weggaan maar dat zij nog steeds het gevoel hebben dat ze moeten zorgen voor hun geliefden. Ik kan helpen de overgang te maken.
Heb je er vragen over in een bepaald geval, of twijfel je zelf als nabestaande, vraag mij dan om dit te checken.

Stervenden

Mensen die erg ziek zijn en op de rand van het leven zijn hebben soms wat steun nodig om de overgang naar de andere wereld goed te kunnen maken. Soms hebben ze de neiging om zich vast te houden aan wat er nog is, ook al is dat bijna niets meer. Ook kan er nog onverwerkt verdriet zijn, wat op het laatst nog de kop op steekt en het moeilijk maakt om te gaan. In veel gevallen wachten geliefden al om hen op te halen en hen te vergezellen. Ook in deze gevallen kan het goed zijn als ik meekijk en hulp bied.

Huisreiniging/ plaatsen

Het is lastig als er een negatieve energie in een huis hangt. Vaak is dit op een bepaalde plaats in huis maar het kan ook op meerdere plekken zijn. Het kan zijn dat het niet goed voelt of dat het altijd kouder is of er een akelige sfeer hangt.

Als je er niet zelf uit komt is het zinvol mij te vragen na te gaan wat er nog is en waarom.

Op bepaalde plaatsen buiten waar iets is gebeurd kan ook energie zijn blijven hangen. Dat is vaak gebeurd bij een plotselinge dood of een ongeluk. Heel vaak weten mensen niet eens dat ze al overleden zijn en is het dus goed als ik met hen het gesprek aanga en duidelijk maak wat er kan. Ook als ze de plek niet echt willen verlaten, om wat voor reden dan ook, is het goed om en verstandig gesprek te hebben en hen in   contact te brengen met degenen die op hen wachten in de andere wereld.

Geïnteresseerd?

Je bent van harte welkom
om in een gesprek te bezien
of het voor jou ook een idee is
om een sessie te krijgen!

Weet jij al wat jouw krachtdier is?
En wat het eigenlijk voor je doet?
Neem contact op voor een sessie!

© Sjamaan in Hengelo