Telefoon: 074 785 02 05 / 06 33 701 244 E-mail: info@sjamaanhengelo.nl

Sjamaan Marjolein

Het hedendaags sjamanisme werkt met dezelfde technieken en rituelen van de oude sjamanen maar dan in een eigentijdse setting. Elke sjamaan heeft zijn/haar eigen spirits en eigen helpende geesten waar zij contact mee heeft; dat maakt elke sjamaan uniek.

Mijn ervaring is dat naast datgene wat ik doorkrijg ook de mate waarin ik zelf gecultiveerd ben, mijn eigen levenservaring, opleidingen en inzichten alles tot het geheel maken wat er is.

Een sjamaan wordt door de spirits geroepen om het werk te doen. In mijn geval ben ik me er pas later in mijn leven bewust van geworden dat ik in feite altijd werk vanuit sjamanistisch bewustzijn. Ik ben door diverse stadia gegaan voordat ik zover was dat ik ging praktiseren. Op een bepaald moment ben ik door een psychische dood gegaan en daar sterker en vernieuwd uit gekomen. Zowel in Nieuw Zeeland als in Nederland heb ik vele jaren een zeer intensieve trainingen gevolgd. In 2013 heb ik mijn inwijding tot sjamaan gekregen.

Naast sjamaan ben ik  ook lichaamsgericht therapeute. De combinatie werkt erg sterk en biedt heel veel mogelijkheden om te genezen en meer inzicht in jezelf te krijgen. Kijk ook op mijn andere website: www.persephone-therapie.nl wat er mogelijk is.

Voor een overzicht van mijn opleidingen en trainingen zie deze link.

In werkelijkheid zijn spirit-leermeesters en de voorouders mijn belangrijkste leermeesters geweest en zijn dat nog.

Geïnteresseerd?

Je bent van harte welkom
om in een gesprek te bezien
of het voor jou ook een idee is
om een sessie te krijgen!

Weet jij al wat jouw krachtdier is?
En wat het eigenlijk voor je doet?
Neem contact op voor een sessie!

© Sjamaan in Hengelo