Telefoon: 074 785 02 05 / 06 33 701 244 E-mail: info@sjamaanhengelo.nl

Healing bij lichamelijke klachten en ziekte - extractie

In sjamanistische culturen ziet men als een van de oorzaken van ziekte, dat er 'spirituele indringers' het organisme zijn binnengedrongen. Je wordt ziek als je van iets teveel in je hebt, een vreemd voorwerp, een stof die ziek maakt; een indringer. Het is de taak van de sjamaan deze te herkennen, te lokaliseren en te verwijderen. Dit verwijderen noemt men “extractie”.

Als sjamaan kan ik je helpen bij allerlei lichamelijke klachten door als het ware door je lichaam te reizen en na te gaan wat de oorzaak is van je klachten. Dit kan heel goed in dezelfde sessie gedaan worden waarin ook je krachtdier gezocht wordt en waarin tevens nagegaan wordt of er bepaalde zielendelen achtergebleven zijn. Je hoeft hier zelf niets voor te doen, alleen maar ontspannen te liggen, ogen open of dicht, wat je wilt.

Als je één of meerdere heel zware schokken hebt doorgemaakt kan het handig zijn in plaats van de vrij gangbare EMDR bij mij een speciale sjamanistische sessie te krijgen. Zie ook mijn website www.Persephone-therapie.nl

Geïnteresseerd?

Je bent van harte welkom
om in een gesprek te bezien
of het voor jou ook een idee is
om een sessie te krijgen!

Weet jij al wat jouw krachtdier is?
En wat het eigenlijk voor je doet?
Neem contact op voor een sessie!

© Sjamaan in Hengelo